Killzone Shadow Fall
Cytat z Velans data 08.09.2016, 23:24Planuje jutro zakupić Killzone Shadow Fall (PS4) i zastanawiam się czy multiplayer jest dość wciągający :)?
Fajnie jakby były jakieś klany bądź społeczności :)? Ktoś gra i mógłby coś napisać? :).
Planuje jutro zakupić Killzone Shadow Fall (PS4) i zastanawiam się czy multiplayer jest dość wciągający :)?
Fajnie jakby były jakieś klany bądź społeczności :)? Ktoś gra i mógłby coś napisać? :).
Cytat z Rebelion data 18.07.2018, 20:35Killzone ma bardzo dobry tryb multiplayer. Przyjemny model strzelania, nie za szybki Time To Kill. Posiada też parę unikalnych mechanik. Nie powinieneś być zawiedziony.
Killzone ma bardzo dobry tryb multiplayer. Przyjemny model strzelania, nie za szybki Time To Kill. Posiada też parę unikalnych mechanik. Nie powinieneś być zawiedziony.
Cytat z Velans data 18.07.2018, 20:48Napiszę Ci @rebelion1235, że aktualnie jakoś wróciłem do Killzone: Shadow Fall :). I może multi nie jest strasznie wciągające tak, że zostanie moją główną grą do multi ale na parę rundek na dzień może być :D.
Zauważyłem, że tam wszystkie bronie chyba są już od początku odblokowane a to co nie jest odblokowane to dodatki do każdej broni. Z tego co zauważyłem, ale ja grałem wcześniej w osobny dodatek Intercept, który wymaksowałem i może dlatego mam wszystkie bronie :).
A kampania w Shadow Fall to już wyższa jazda :). Więcej tam chyba pomyślunku niż strzelania :). Albo tak tylko wygląda na ostatnich misjach :).
Napiszę Ci @rebelion1235, że aktualnie jakoś wróciłem do Killzone: Shadow Fall :). I może multi nie jest strasznie wciągające tak, że zostanie moją główną grą do multi ale na parę rundek na dzień może być :D.
Zauważyłem, że tam wszystkie bronie chyba są już od początku odblokowane a to co nie jest odblokowane to dodatki do każdej broni. Z tego co zauważyłem, ale ja grałem wcześniej w osobny dodatek Intercept, który wymaksowałem i może dlatego mam wszystkie bronie :).
A kampania w Shadow Fall to już wyższa jazda :). Więcej tam chyba pomyślunku niż strzelania :). Albo tak tylko wygląda na ostatnich misjach :).